El VI Concurs de Pesca Nocturna de les Borges espera mig centenar de participants

Tot és a punt al Terrall per acollir dissabte el sisè Concurs de Pesca Nocturna, un clàssic de les nits d’estiu que ja compta amb una trentena de participants

Les basses del Terrall acolliran els pescadors dissabte a la nit
photo_camera Les basses del Terrall acolliran els pescadors dissabte a la nit

Antoni Bresolí, president dels Amics del Terrall, entitat organitzadora, s’ha mostrat satisfet amb el ritme d’inscripcions, ja que segons explica “el mateix matí acostumen a incrementar-se notablement, pel que creiem que arribarem als cinquanta participants”. La nit al Terrall es complementarà amb una cantada d’havaneres amb el grup Boira i amb la celebració de la primera edició del Mercat a la fresca, una iniciativa de l’Agrupació de Comerciants, que regalarà mojitos i diferents obsequis amb l’objectiu de dinamitzar el comerç.

El Concurs de Pesca arrencarà a la mitjanit i s’allargarà fins a les set de la matinada. A la mitja part els participants podran gaudir d’un ressopó amb coca de recapte i refrescos, que els permetran recuperar forces per tal d’aconseguir la millor posició a la classificació final. Com és habitual, els deu participants que aconsegueixin més quilos de peix rebran diferents articles de pesca com a premi. Les inscripcions, al preu de 10 euros per persona, estaran obertes fins demà al matí. D’altra banda a les 22.30 hores està prevista l’actuació del grup Boira, que oferiran la ja tradicional cantada d’havaneres amb rom cremat a la mitja part del recital. Pel que fa al I Mercat a la Fresca, tindrà lloc des de les nou del vespre i fins a les dotze de la nit a la Placeta del Terrall, on els visitants podran adquirir roba, complements, bijuteria i altres productes a preus molt reduïts en plena època de rebaixes.

L’alcalde Enric Mir anima a tots els veïns de les Borges a participar en els actes del dissabte a la nit, “que convertiran el Terrall en el punt de trobada de joves i grans per gaudir de la festa. Tant les havaneres com la pesca són clàssics de les nits d’estiu de les Borges mentre que el Mercat a la fresca aportarà el toc modern i innovador”.

Comentaris