El Vilosell celebra Sant Sebastià amb nou carrer, dinar i festa amb ball

L’Ajuntament del Vilosell ha programat per al proper dissabte, 24 de gener una festa de Sant Sebastià, amb una jornada plena d’activitats, entre les que destaquen la inauguració del carrer de la Costa, un dinar popular i una sessió de ball.

st_sebastia_vilosell
photo_camera L'ermita renaixentista de Sant Sebastià del Vilosell.

L’Ajuntament del Vilosell ha programat per al proper dissabte, 24 de gener la seva Festa Major d'hivern en honor a Sant Sebastià, amb una jornada plena d’activitats, entre les que destaquen la inauguració del carrer de la Costa, un dinar popular i una sessió de ball.

La Festa Major d’hivern començarà dissabte amb una missa a les 12.30 hores i a continuació hi haurà a un concert coral, previ a la inauguració del nou carrer, a càrrec del director dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Lleida, Jordi Curcó. Tot seguit baixarà la processó per el mateix carrer fins arribar a l’ermita de Sant Sebastià.

Arribats a la coneguda ermita renaixentista s’hi celebrarà el tradicional dinar popular que fan des dels anys 80, i pel que els infants pagaran 12 euros, i els adults 22 euros. Els assistents a l’inscriure-s’hi hauran pogut escollir un segon plat, entre bacallà gratinat amb all i oli i llit de patata i ceba; o fricandó de vedella amb xampinyons, pruna i farigola. Desprès de dinar tindrà lloc l’homenatge als octogenaris, que acabarà amb una gran sessió de ball.

Comentaris