25.01.2021 |

El Vilosell estrena la sala de vetlles

El nou equipament té un cost de 82.734 euros, finançats entre la Diputació de Lleida i l'Ajuntament

Joan Reñé i l'alcalde Jordi Nogué, en el moment de descobrir la placa.
Joan Reñé i l'alcalde Jordi Nogué, en el moment de descobrir la placa.
El Vilosell estrena la sala de vetlles

Més d'un centenar de veïns van assistir ahir a l'acte d'inauguració del nou tanatori del Vilosell, que va comptar amb la visita del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Durant la seva intervenció Reñé va destacar que el poble del Vilosell “s'ha fet amb l’esforç de la gent que hi viu i de l’Ajuntament, que ha bastit el municipi amb els equipaments necessaris”, citant com exemple la nova sala de vetlles. El nou equipament, situat al carrer de la Fassina, és un dels tanatoris de la comarca que ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació, com el de Cervià, o com el de la Granadella, el qual l'ens provincial va dotar de mobiliari.

Reñé també es va referir a la tasca de suport als municipis que duu a terme la Diputació de Lleida i va destacar la col·laboració amb els consells comarcals, que fan una gran feina a l’hora d’aglutinar serveis i garantir que tots els ciutadans hi tinguin accés.

Noves inversions per al local social

Durant la seva visita, Reñé va recollir les demandes de l’Ajuntament i es va comprometre a finançar la substitució d’una caldera de gasoil per una de biomassa al local social del municipi que n’ha de garantir un funcionament més eficient. Aquesta actuació tindrà un cost aproximat de 12.000 euros.

Després de la inauguració del nou equipament, el president de la Diputació va fer una visita al municipi acompanyat pel seu alcalde, Jordi Nogué; el president del Consell Comarcal de Les Garrigues, Juli Muro, i dels diputats Antoni Villas i Antoni Ponz. Durant el recorregut, es van visitar diferents punts com ara el mirador de l’església, l’antic forn de pa o l’antiga botiga de queviures que data del 1932. Finalment, i a l’ajuntament del Vilosell, Reñé va signar el Llibre d’Honor del municipi.

El Vilosell estrena la sala de vetlles
comentaris