01.12.2022 |
Territoris.cat

El taller de cuina de Marc Ribas acapara l'expectació de la Fira de l'Oli de les Borges

‘Vint Anys de Fira’, ‘Oli Padrí’, i ‘Terrall de Sant Isidre’, distingits com a millors olis de la Fira de l’Oli Verge Extra i les Garrigues de les Borges Blanques

 

Taller de cuin del mediàtic Marc Ribas
Taller de cuin del mediàtic Marc Ribas
El taller de cuina de Marc Ribas acapara l'expectació de la Fira de l'Oli de les Borges

El primer dia de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues ha tingut com a protagonista al cuiner Marc Ribas, del restaurant Panot, que deu la seva popularitat als programes Cuines, i Joc de Cartes que condueix. Un bon nombre de visitans de la fira garriguenca van aprofitar el primer dia de certamen per assistir al taller que va impartir el popular presentador televisiu.

Marc Riba a la fira de les BorgesLa llista de prescriptors gastronómics que visiten enguny la fira de les Borges Blanques, es completa amb Luis Bonillo i Jesús Gimena, de l'Aula Gastronòmica de Lleida; Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou; Jordi Pallàs, del restaurant Aimia de Lleida; Jordi Pané, de Cal Xirricló de Balaguer; Mateu Blanch, del Caravista de Lleida; Xixo Castaño, de Malena de Gimenells; Vicent Guimerà, de l'Antic Molí d'Ulldecona, o Ada Parellada, del Semproniana, que serà l'encarregada de clausurar enguany el certamen.

Els responsables dels millors olis, guardonats en la Fira de l'Oli de les Borges BlanquesAquest divendres, l'organització de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues va donar a conèixer els millors olis de la temporada, en el decurs d'un acte que va estar presidit per la la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. Els guardonats van ser Vint Anys de Fira, d’Oli Castelló Alsina i en categoria Fruitat Verd Amarg; Oli Padrí, de Mas Montseny i en categoria Fruitat Verd Dolç i Terrall de Sant Isidre, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques. A banda, i dins de les categories fruitat verd amarg i fruitat verd dolç, s’ha guardonat també amb un accèssit en cada una d’elles els olis Les Trilles i 1921, elaborats tots dos per Camp de Bellaguarda.

Les deliberacions tècniques per atorgar els reconeixements les fan els experts del Panell de Tasts Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya.

Tallers de Cuina de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida 

El taller de cuina de Marc Ribas acapara l'expectació de la Fira de l'Oli de les Borges
comentaris