11.08.2022 |

Les Garrigues agraeix a les dones de la comarca la seva tasca al llarg dels anys

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i de l’Institut Català de les Dones (ICD), està formada per sis cartells diferents amb imatges cedides pel Fons Documental de Juneda
Campanya 8M a les Garrigues
Campanya 8M a les Garrigues
Les Garrigues agraeix a les dones de la comarca la seva tasca al llarg dels anys

Amb el lema “Homenatge a les dones. La història també és nostra”, la campanya té l’objectiu d’agrair a les dones de la comarca la seva tasca al llarg dels anys i visibilitzar la petjada que han deixat en la història de les Garrigues

Es posa en marxa el projecte de sensibilització en matèria d’igualtat entre homes i dones 5+5. Eines per a la igualtat

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el pròxim 8 de març, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues ha posat en marxa la campanya Homenatge a les dones. La història també és nostra per retre homenatge a les dones de la comarca, agraint la seva tasca al llarg dels anys i visibilitzant la petjada que han deixat en la història de les Garrigues. 

8M a les GarriguesAquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i de l’Institut Català de les Dones (ICD), està formada per sis cartells diferents amb imatges cedides pel Fons Documental de Juneda. Cada cartell té un subtítol que permet reconèixer i agrair la tasca de les dones del territori, i s’hi han incorporat detalls de les figures femenines de les pintures rupestres del Cogul.

Així mateix, des del SIAD de les Garrigues s’ha posat en marxa el projecte de sensibilització en matèria d’igualtat entre homes i dones 5+5. Eines per a la igualtat amb l’edició de dos díptics informatius: un sobre la prevenció de l’assetjament sexual a la feina i un altre sobre les mesures de conciliació en l’àmbit de l’empresa. 

Aquests materials tenen com a objectiu sensibilitzar els i les treballadors/es i també les persones que ocupen càrrecs de responsabilitat i de decisions dins l’administració pública i l’empresa privada sobre aquests temes importants dins la lluita per a la igualtat efectiva entre homes i dones.

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Diputació de Lleida i l’Institut Català de les Dones (ICD).

Les Garrigues agraeix a les dones de la comarca la seva tasca al llarg dels anys
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement