La web de l’Ajuntament de les Borges aconsegueix el segell de transparència Infoparticip@

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha aconseguit el segell de transparència Infoparticip@ que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Web de l'Ajuntament de les Borges Blanques
photo_camera Captura de la web de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha aconseguit aquesta setmana el segell de transparència Infoparticip@ que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

D’aquesta manera, el consistori borgenc s’ha convertit en el primer de la comarca de les Garrigues i un dels primers del territori lleidatà en aprovar el test que li permet aparèixer en verd al Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya.

Les Borges havia sol·licitat ser examinat per aquest organisme ja que, segons l’alcalde Enric Mir, considerem que la ciutadania  necessita disposar de fonts transparents i de qualitat per poder avaluar com gestionem els representants polítics els recursos col·lectius, intervenir en el debat públic i poder formar-se la seva pròpia opinió lliurement.

Per superar el test, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha hagut de sotmetre’s a l’avaluació feta per Infoparticip@, mitjançant 41 requisits amb informació bàsica del funcionament, dels representants públics i de com i en què es gasten els recursos del municipi, que han de quedar recollits en el contingut de la pàgina web municipal.

Comentaris