18.10.2021 |
Territoris.cat

Xomwebs s'incorpora al viver d'empreses de la Granadella

Amb aquesta arribada, ja són vuit els negocis que s'han instal·lat en aquest equipament

El Viver d'Empreses Garrigues Altes només té disponible un despatx, d'ús compartit, alguns dies a la setmana
El Viver d'Empreses Garrigues Altes es troba gairebé al 100% de la seva ocupació.
Xomwebs s'incorpora al viver d'empreses de la Granadella

Una nova empresa s’instal·larà durant aquests propers dies al Viver d’Empreses Garrigues Altes del municipi de la Granadella. Es tracta de l’empresa Xomwebs, especialitzada en la reparació d’ordinadors a domicili, el disseny de pàgines web, el manteniment d’ordinadors, la realització de cursos de formació TIC i la venda de material informàtic.

Aquesta és la única empresa que ofereix aquest tipus de serveis informàtics a la zona de les Garrigues Altes i ofereix els seus serveis a empreses,  persones individuals, administracions i entitats.

Xomwebs ocuparà el despatx nº 3 del Viver, el qual el compartiran amb una empresa de noves tecnologies, una de serveis a les persones i una de recerca. El despatx nº1 està compartit per una empresa de serveis empresarials i per una empresa de gestió de l’aigua i regadius; el despatx nº 2 està utilitzat per una empesa de cartografia digital; i el nº 4 per una enginyeria industrial. Actualment el Viver Garrigues Altes es troba gairebé al 100% d’ocupació.

El Viver d’Empreses està obert als emprenedors de les Garrigues i de la resta del Pla de Lleida.

D’altra banda, el Viver realitza assessorament a les empreses, activitats formatives (anglès, TIC, formació empresarial, etc), disposa d’un conveni amb Microbank que ofereix microcrèdits per als emprenedors i compta amb una Borsa de Treball i una Borsa d’Habitatge.

L’execució d’aquestes actuacions s’emmarquen dins el Pla de Desenvolupament Local Oleoturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes; l’Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat de generar activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues.

Xomwebs s'incorpora al viver d'empreses de la Granadella
comentaris