Publireportatge

Bettair, una manera econòmica de mesurar la qualitat de l'aire

Diversos municipis catalans ja incorporen la tecnologia desenvolupada per Bettair Cities, que permet mesurar gasos, partícules, soroll ambiental, temperatura, pressió i humitat relativa. 

photo_camera Diverses ciutats catalanes mesuren la qualitat de l’aire amb Bettair, una tecnologia que permet consultar en cada moment totes les mesures

L’empresa Bettair Cities ha desenvolupat una tecnologia IoT que permet conèixer la qualitat de l'aire en entorns urbans en tot moment. Es tracta d’un dispositiu que replica en un petit aparell les estacions de mesura tradicionals, i que, alhora, té un cost 40 vegades inferior. Les seves dimensions reduïdes dels aparells faciliten molt la seva instal·lació a fanals o altres elements urbans similars. Ciutats com l'Hospitalet de Llobregat, Girona o Sant Cugat del Vallès, entre molts altres, ja han incorporat aquesta innovadora tecnologia.

Els nous dispositius són capaços de mesurar fins a 11 paràmetres ambientals diferents: com els gasos NO2, O3, CO o SO2, entre altres, i partícules en suspensió com PM1, PM2.5, PM10, etc. A més, faciliten dades sobre el soroll ambiental, la temperatura, la pressió i la humitat relativa. La tecnologia permet consultar en cada moment totes les mesures.

Bettair mesura la qualitat de l'aire del vostre municipi. Visiteu-los a Municipàlia, del 17 al 19 d'octubre. Us hi esperen! 

Diverses ciutats catalanes mesuren la qualitat de l’aire amb Bettair

L'Hospitalet de Llobregat, Girona, Sant Cugat del Vallès, Castelldefels, Viladecans o El Prat de Llobregat són algunes de les ciutats catalanes que ja han instal·lat els dispositius. Bettair també està present a ciutats més mitjanes com Esplugues de Llobregat, Montcada i Reixac, Manlleu, Montornès del Vallès, Palau-Solità i Plegamans o Masquefa i també en municipis més petits com Dosrius, Sant Climent de Llobregat o Sant Julià de Vilatorta.

La marca no para de créixer i en el pròxims mesos instal·laran la seva tecnologia a municipis com Seva, Vacarisses, Vallgorguina, Martorelles, Vilanova del Vallès, Vilanova i la Geltrú, entre molts d'altres. 

Presents al saló Municipàlia de Fira de Lleida

Del 17 al 19 d’octubre, lempresa Bettair estarà present a la Fira Municipàlia amb el seu estand com a punt d’informació. Si voleu mesurar la qualitat de l’aire en el vostre municipi, estaran encantats de proporcionar-vos més informació sobre Bettair i la seva tecnologia que permet mesurar entre altres coses, la contaminació de l'aire urbà amb gran precisió a una escala abans inimaginable.


Bettair Cities S.L.                                                    

Barcelona
Travessia Industrial, 149 4C
08907 L'Hospitalet de Llobregat
[email protected] | Tel. +34 930 21 21 90

Comentaris