Els Castellers de Lleida han aixecat els primers pilars després de dos anys

L’actuació d'aquest diumenge ha estat en exclusiva dels Castellers de Lleida, que han entrat a la plaça amb un pilar caminant, n’han dedicat un de dol, a les persones que ens han deixat a conseqüència de la COVID-19
Castellers de Lleida Festa Major 2021 @JaviMartín
photo_camera Castellers de Lleida Festa Major 2021 @JaviMartín

L’actuació dels Castellers de Lleida aquest diumenge a la Plaça Paeria ha estat una de les activitats més esperades de les Festes de la Tardor, la colla lleidatana ha aixecat els primers pilars després de gairebé dos anys sense poder fer-ho, a conseqüència de les restriccions per la pandèmia. Així i tot, arran d’aquesta circumstància i per a respectar les mesures sanitàries de seguretat encara vigents, els lleidatans i lleidatanes no hem pogut gaudir de la tradicional trobada castellera, que ens tenen acostumats per la Diada de Sant Miquel, amb la participació de colles convidades. Malgrat tot, cal felicitar-se perquè el món casteller comenci a recuperar l’activitat. Avui ha estat un símbol d’aquesta represa.

Castellers de Lleida Festa Major 2021 @JaviMartínL’actuació d'aquest diumenge ha estat en exclusiva dels Castellers de Lleida, que han entrat a la plaça amb un pilar caminant, n’han dedicat un de dol, a les persones que ens han deixat a conseqüència de la Covid, i han aixecat altres tres castells (3d6, 4d6 i 4d6 amb folre), abans d’acomiadar-se amb els darrers pilars i l’enlairada de l’enxaneta fins a la finestra del Palau de la Paeria.

Castellers de Lleida Festa Major 2021 @JaviMartínLa festa popular no ha sigut l'únic acte que ha sorprès enguany, diumenge al matí la programació festiva ha inclòs tres visites guiades de caràcter turístic: la Lleida City Tour, la Poderosa Comanda de Gardeny i L’Aigua oculta al Turó, i una altra de caràcter naturista: redescobrir el Camí del Riu, des del Parc de la Mitjana fins a Corbins. Un nou itinerari que permet gaudir del riu Segre i el seu bosc de ribera.

Comentaris