Els veïns i veïnes del Clot podran utilitzar un local social cedit pel Bisbat de Lleida

El barri del Clot tornarà a disposar d'un lloc de reunió a partir de la signatura d'un conveni entre la Paeria i la Parròquia de Santa Maria Magdalena
Plaça del Clot de les Granotes de Lleida
photo_camera Plaça del Clot de les Granotes de Lleida

La Paeria de Lleida va formalitzar, el passat divendres 31 de desembre, un conveni amb la Unitat Parroquial del Pilar i Santa Maria Magdalena i el Bisbat de Lleida per a la cessió d’ús d’un local, que utilitzaran l’Associació de Veïns i Veïnes del Clot i Confluències i el Grup de Dones del barri.

El conveni de col·laboració contempla la cessió d’ús compartit d’espais a la planta baixa de l’església de Santa maria Magdalena, situada al número 10 del carrer Ramon Llull.

Es tracta de dos despatxos, una sala de 20 metres quadrats i una altra de 90 metres quadrats ja equipats amb mobiliari

Les finalitats de les activitats organitzades hauran de ser d’interès sociocomunitari, de tipus cultural, cívic, social i esportiu, sense ànim de lucre i que afavoreixin els sentiments de solidaritat i bon veïnatge.

La Paeria es farà càrrec de les despeses de manteniment i neteja de l’espai durant la vigència del pacte, que s’estableix inicialment en un període de tres anys, prorrogables durant tres anys.

El barri del Clot de Lleida va veure com es tancava la seu del seu local social, al cartrer Taquígraf Martí, al gener de 2021

comentaris