25 de juliol

La Granja Pifarré descobreix els secrets de la conserva de tomata

En aquest taller també hi participarà l'equip de Fruites Blanch

Conserva de tomata
photo_camera Conserva de tomata

El pròxim diumenge 25 de juliol el pagès i emprenedor Joan Blanch, de Fruites Blanch, conduirà un taller de conserva tradicional de tomata a la Granja Pifarré.

En aquesta proposta s'explicarà l'origen de l'hortalissa, curiositats i anècdotes i les seves variants així com de les seves propietats nutricionals.

Blanch, que es dedica professionalment a l'elaboració de conserves, explicarà als assistents tot el procés de realització de la conserva de tomata pas a pas.

En finalitzar l'activitat, tothom s'endurà un pot de tomata artesanal

L'activitat, limitada a vint-i-cinc persones, es pot reservar des del lloc web de la Granja Pifarré.

S'emmarca en el programa d'estiu de Granja Pifarré, que a mitjans d'agost prepara la presentació de la seva 3a edició del Laberint de panís de l'Horta.

Comentaris