El mestre forner de Papanbread de Lleida rep La Llesca d'Or de Catalunya per la seva aportació a la cultura del pa

Roger Canela assegura que el secret del millor pa rau en la qualitat de la farina, que estigui elaborat amb massa mare i tingui com a mínim vint-i-quatre hores de fermentació
Roger Canela amb els finalistes de La Llesca d'Or ©Panatics
photo_camera Roger Canela amb els finalistes de La Llesca d'Or ©Panatics

El forner lleidatà Roger Canela continua incrementant el seu palmarès de guardons des de l'obrador de PapanBread, aquest dimecres la plataforma Panàtics l'hi ha atorgat La Llesca d'Or que el proclama com a forner de l'any a Catalunya. Canela ha mostrat en la seva trajectòria una passió per la professió, amb una voluntat d'innovació d'aconseguir divulgar la cultura del bon pa, i l'estimació pels productes artesans, de qualitat i proximitat.

El participants en la convocatòria del 2022 de La Llesca d'Or de Catalunya ©Panatics
El participants en la convocatòria del 2022 de La Llesca d'Or de Catalunya ©Panatics

Amb una fogassa de pa a la pedra de llarga fermentació, el mestre lleidatà va constatar el seu interès en la divulgació d'aquest aliment tan bàsic i alhora tan important en l'àmbit gastronòmic. El jurat va valorar l'aspecte, l'estructura, l'alveolat, la grenya i el sabor del pa, per atorgar La Llesca d'Or  Roger Canela. El lleidatà ha tingut com a finalistes a Georgina Crespo de Fleca Balmes (Barcelona) i Romà Alonso de Cal Parra (Olost).

Enhorabona a tothom. És molt gratificant rebre aquest premi i estar envoltat de tants amics forners que lluiten cada dia per treure un producte de qualitat

lA fogassa de pa a la pedra de llarga fermentació de Roger Canela ©Panatics
lA fogassa de pa a la pedra de llarga fermentació de Roger Canela ©Panatics

Roger Canela assegura que el secret del millor pa rau en la qualitat de la farina, que estigui elaborat amb massa mare i tingui com a mínim vint-i-quatre hores de fermentació.

El guardó forma part de La Ruta Espanyola del Bon Pa, que mitjançant tastos arreu del territori selecciona els cent millors forners de l’Estat que elaboren al seu obrador un bon pa tradicional.  
 

La fleca PaPanBread passa ara a formar part de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2022, de la qual formen part els 100 forners top més ben valorats.

Posteriorment, seran visitats per un representant de la plataforma per avaluar la presentació del pa a la botiga i l’atenció i informació al client. Factors “imprescindibles” per guanyar una Estrella Dir Informàtica del món de la fleca, expliquen des de Panàtics.

Comentaris
Més a Lleida
Entering on the requested page Skip advertisement