28.10.2021 |

Spar inaugura la segona superfície de 1.500 metres quadrats a Lleida

L’objectiu de la companyia, és aconseguir que els clients puguin centralitzar les compres en un mateix espai amb total comoditat, per això mateix, l’establiment comptarà amb fruiteria, fleca, seccions assistides de peixateria, xarcuteria i carnisseria i una àrea d’autoservei de gran amplitud
Inauguració supermercat Spar a Lleida @JosepAPérez
Inauguració supermercat Spar a Lleida @JosepAPérez
Spar inaugura la segona superfície de 1.500 metres quadrats a Lleida

La companyia Fragadis inaugurava el passat mes d'abril la primera superfície de la marca Spar a Lleida, un establiment de 1.500 metres quadrats a Prat de la Riba, i en pocs mesos el projecte comercial es consolida amb un nou supermercat al carrer Comtes d'Urgell, de les mateixes dimensions, ambdues botigues han ocupat 38 persones.

Inauguració supermercat Spar a Lleida @JosepAPérezAquest dimecres el Paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo va presidir la inauguració del supermercat Spar de Comtes d'Urgell, acompanyat de la regidora Marta Gispert i membres de la direcció de la companyia  Fragadis, José Ramón Cerrato i Ignacio Rodríguez García.

El nou establiment obre al públic aquest dijous, i ho farà de dilluns a dissabte de 2/4 de 9 del matí a les 9 del vespre

El director de vendes de Fragadis, Ignacio Rodríguez va destacar que la companyia té l'objectiu “que els nous establiments SPAR enriqueixin la vida comercial de la ciutat” i, a més, “contribueixin a generar un impacte positiu en la taxa d’ocupació local”. Rodríguez va fer èmfasi en la incorporació de referències de km. 0 en l’assortiment de la botiga, posant l’accent en la importància de fomentar l’economia local i reforçar els valors de proximitat.

Inauguració supermercat Spar a Lleida @JosepAPérezL’objectiu de la companyia, és aconseguir “que els clients puguin centralitzar les compres en un mateix espai amb total comoditat”. Per això mateix, l’establiment comptarà amb fruiteria, fleca, seccions assistides de peixateria, xarcuteria i carnisseria i una àrea d’autoservei de gran amplitud i amb un assortiment de més de 7.000 referències, entre les quals es trobaran productes de primeres marques i també de la mateixa marca SPAR.

Spar carrer Comtes d'Urgell LleidaIgnacio Rodríguez va voler destacar les mesures “eco eficients” que integra l’establiment: il·luminació central de tecnologia LED, recuperadors de calor, nous sistemes d’aïllament tèrmic o equipament d’alta eficiència energètica, entre altres implementacions. «Cada vegada que treballem en una reforma o nova obertura, intentem aportar un valor afegit als nostres establiments i apropar-nos cada vegada més al que considerem un model “Eco-Friendly” de supermercat».

Spar inaugura la segona superfície de 1.500 metres quadrats a Lleida
comentaris