29.07.2021 |

Torna el Bus turístic d'estiu de la ciutat de Lleida

Aquest transport estarà actiu fins el 31 d'agost
Arrenca la temporada d'estiu del Bus turístic de Lleida.
Arrenca la temporada d'estiu del Bus turístic de Lleida.
Torna el Bus turístic d'estiu de la ciutat de Lleida

Ahir dijous 1 de juliol va arrencar, una temporada més, el Bus turístic d'estiu de la capital de Ponent.

D’aquesta manera, Turisme de Lleida i Autobusos de Lleida posen en marxa aquest servei, després de la pausa pandèmica del 2020.

El Bus Turístic de Lleida és un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones.

Porta incorporat un sistema d’àudio perquè els viatgers puguin escoltar les principals referències de la ciutat, al llarg de tot el recorregut. Aquest, que incorpora música d'Enric Granados, es pot escoltar en català, castellà, anglès i francès.

Es tracta d’un servei consolidat adreçat a persones visitants de la ciutat com als mateixos residents que volen conèixer la ciutat d’una forma diferent

Al llarg del mesos de juliol i agost, la ciutadania podrà gaudir d'una ruta històrica panoràmica pels dos turons que inclou entrada gratuïta al Castell de Gardeny -als matins-.

Aquest recorregut tindrà un horari nocturn ampliat -fins a les 21.00 hores, de diumenge a dijous, i fins a les 22.00 hores, els divendres i dissabtes-.

El Bus Turístic tindrà quatre parades: la Paeria/pont Vell, Ricard Viñes/Prat de la Riba, Mercat del Pla (per accedir a la Seu Vella) i Castell dels Templers de Gardeny. 

El preu del tiquet del Bus Turístic és d'1’20 euros, el mateix preu que el bitllet senzill del transport urbà i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Nostra, T-Estudiant, T-Temps)

Torna el Bus turístic d'estiu de la ciutat de Lleida
comentaris