13.06.2021 |
Territoris.cat

Balaguer es tornarà a posar la gorra al maig

La solidaritat torna a tenir fixada a l'agenda cita a la capital de la Noguera amb la cinquena edició de 'Posa't la Gorra'
acte gorra Balaguer1
Presentació de la 5a edició de 'Posa't la Gorra a Balaguer'
Balaguer es tornarà a posar la gorra al maig

Ahir Balaguer va acollir la presentació del programa de la cinquena edició de la gran festa solidària 'Posa't la Gorra'.

'Posa't la Gorra Balaguer' tindrà lloc el 10 de maig

L’objectiu de la trobada és recaptar diners per col·laborar amb la investigació contra el càncer infantil, sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència de la malaltia entre els més petits. La jornada és font de recursos econòmics per finançar tots els serveis i accions que es duen a terme a través d’AFANOC i especialment per subvencionar la Casa dels Xuclis.

El 'Posa't la Gorra' compta amb la col·laboració del consistori i la de més d’un centenar d’empreses i entitats que ho fan possible.

L’any passat, s’hi van aplegar milers de persones i la recaptació total va ser de prop de 90.000€, dels quals 57.000€ es van destinar a l'AFANOC i la resta es van adreçar a la investigació i a la recerca a través del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Balaguer es tornarà a posar la gorra al maig
comentaris