17.05.2021 |
Territoris.cat

Balaguer ja gaudeix de la finalització de les obres del carrer Cuartel

Finalitza la tercera fase de les obres d’urbanització d’aquesta via de la capital de la Noguera

cuartel ok
El carrer Cuartel compta amb nou paviment, nova xarxa de sanjemanent i enllumenat i nou mobiliari urbà
Balaguer ja gaudeix de la finalització de les obres del carrer Cuartel

A Balaguer ha finalitzat la tercera fase de l’urbanització d’un dels seus carrers del centre històric. L’obra, que s’inicià fa uns anys, ha permès la millora de la Plaça de Sant Salvador fins a la Placeta del carrer Cuartel així com l’urbanització d’aquesta darrera. Ara s’uneix a aquestes millores l’urbanització del carrer Cuartel, que connecta la Placeta fins al carrer Torrent.

Les obres s’han desenvolupat a partir del programa de Pla d’Ocupació i Formació, en que la mà d’obra ha estat subvencionada per fons europeus i els materials i l’encarregat de l’obra ha estat costejat per l’Ajuntament de Balaguer.

Entre d’altres accions, s’ha enderrocat i desmuntat el vell mobiliari urbà, s’han excavat les rases, s’ha renovat les xarxes de sanejament, s’ha pavimentat el carrer, s’ha instal·lat nou mobiliari urbà i s’ha instal·lat una nova xarxa d’enllumenat.

Un cop acabada aquesta intervenció, el consistori preveu que la propera actuació al centre històric balaguerenc sigui la urbanització dels carrers Botera i Santa Maria.

Balaguer ja gaudeix de la finalització de les obres del carrer Cuartel
comentaris