Conveni entre Càritas i La Caixa per a ajuts escolars a Balaguer

CARITAS I LA CAIXA SIGNEN UN CONVENI DE SUPORT PER AJUTS ESCOLARS A BALAGUER inteior
photo_camera El conveni suposa una col·laboració per part de l'Obra Social “la Caixa” de 8.000 euros en aquest curs escolar

L’Obra Social “la Caixa” i Càritas Urgell han signat un conveni de col·laboració aquest dimarts amb l'objectiu de donar major suport als ajuts escolars que ofereix Càritas Urgell als infants en el Centre d'Activitats de Balaguer. El conveni suposa una col·laboració per part de l'Obra Social “la Caixa” de 8.000 euros en aquest curs escolar.

Càritas Urgell ha donat suport, en el seu centre a Balaguer, a 177 infants, sobretot en l'ajut de compra de llibres i estris escolars, en un total de set escoles diferents l'any 2016, així com ajuts en beques de menjador. L'import dels ajuts que es van donar des de Càritas als escolars va superar els 33.000 euros.

L'any 2016, Càritas Urgell va donar, en el seu centre de Balaguer, suport a 177 infants 

Balaguer és la població en la qual, juntament amb La Seu d'Urgell, els infants requereixen més suport en ajuts escolars. Així, tot i que el nombre d'infants atesos ha disminuït en el darrer any, la quantitat dedicada als ajuts ha augmentat, segons fonts de l'entitat.

Geremi Camí, director de banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida ha destacat que per l’Obra Social “la Caixa”, estar al costat de les persones quan més ho necessiten és el reflex de la tasca que fem cada dia. Per això donem suport a iniciatives socials per ajudar a superar situacions difícils, amb especial atenció a les persones que viuen en situació de pobresa”.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement