30.11.2021 |
Territoris.cat

Cubells vol mantenir l'escola rural oferint casa a famílies amb fills

El consistori ha obert un concurs per escollir famílies amb, com a mínim, dos infants en edat escolar a les quals oferirà un lloguer assequible perquè s'instal·lin al municipi

Cubells2
Cubells vol mantenir l'escola rural oferint casa a famílies amb fills

Cubells, a la Noguera, ha fet una crida per tal que famílies amb fills en edat escolar (d'entre 3 i 12 anys), es traslladin a viure al municipi abans de l'inici del nou curs.

Aquest oferiment pretén garantir la continuïtat del col·legi públic Sol Naixent

S'oferirà una casa de lloguer, propietat del consistori, a un preu molt assequible i facilitarà la recerca de feina a un dels membres de la família.

Per optar a l'ajuda, les famílies seran entrevistades per l'Ajuntament i es demanarà que, a banda dels nens en edat escolar, un dels progenitors tingui ingressos i mitjà de transport.

Totes les persones interessades han d'omplir un formulari al lloc web de l'Ajuntament, i enviar una carta de presentació amb les motivacions i el CV dels sol·licitants a l'adreça de correu [email protected]

Actualment, l'escola municipal Sol Naixent de Cubells compta amb molt pocs alumnes i és important acollir-ne més per tal de comptar amb més prestacions i serveis.

En aquests moments, el poble de Cubells té 340 habitants censats,  i és una xifra que disminueix lleugerament any rere any.

Cal recordar que aquesta no és la primera crida que realitza el consistori per acollir noves famílies al municipi

Cubells vol mantenir l'escola rural oferint casa a famílies amb fills
comentaris