Intercanvi social i cultural entre els municipis de Penelles i Vilaller

Visita de veïns de Vilaller a Penelles
photo_camera Visita de veïns de Vilaller a Penelles

Els membres de l'Associació de Dones i el Casal d'Avis de Penelles va exercir d'amfitrions el passat diumenge en la visita que van dur a terme un col·lectiu de veïns de la vila florida de Vilaller. La trobada responia al retorn del viatge que les entitats del municipi de la Noguera van fer a Vilaller el 12 d'octubre.

Els visitants de l'Alta Ribagorça van ser rebuts per la colla gegantera i els grallers de Penelles, tot seguit van conèixer la trajectòria del projecte GarGar en un acte que va tenir lloc al restaurat cinema Kursaal

Els convidats van quedar bocabadats en el recorregut per l'extensa sala d'exposicions d'art rural a cel obert, que mostra el municipi

Festival Gargar de Murals i Art Rural 2019La jornada es va completar amb una acció solidària en suport a la lluita contra el càncer, que va consistir en la inauguració de la mostra El llenguatge de les emocions obra de l'artista Anna Pla, qui va explicar de quina manera transmet la seva experiència al seu treball. L'exposició es va presentar en l'espai de l'Església Vella de Penelles.

A la jornada no hi va faltar el component musical que va aportar l'acordió de Pere Costa. El músic va amenitzar el ball de vermut i sobretaula del dinar benèfic que es destinava a la lluita contra el càncer, un acte que va reunir més de dues-centes persones en el Local Social del municipi.

Comentaris