21.04.2021 |

L'arquitectura i la literatura, els eixos vertebradors de dues exposicions a Balaguer

Fins a mitjans d'octubre, la capital de la Noguera acull la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i 'Teresa Pàmies. Tot és en els llibres'
balaguer 2
La 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida, exposada a Balaguer
L'arquitectura i la literatura, els eixos vertebradors de dues exposicions a Balaguer

La tornada a l'activitat cultural després del llarg estiu es fa a Balaguer de la mà de dues exposicions temporals.

La primera, que es va inaugurar el passat 12 de setembre, es tracta de la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes. Aquesta mostra, present a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Balaguer, està organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Balaguer. En l'exposició es poden veure totes les obres presentades a la Mostra i els 27 projectes seleccionats pel jurat, entre els quals es van premiar obres dels arquitectes Josep Bunyesc, Julio Mejón, Jaume Terés, Josep Maria Puigdemasa, Jaume Farreny i a l'estudi Ianua Arquitectures, aquest darrer, distingit amb el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes. Pot visitar-se fins el 15 d'octubre.

balaguer 3

Per la seva banda, la Biblioteca Margarida de Montferrat acollirà a partir del 23 de setembre i fins l'11 d'octubre l'exposició 'Teresa Pàmies. Tot és en els llibres'. Aquesta s'acticula amb motiu del centenari del naixement de l'escriptora balaguerina, i és un dels actes programats per commemorar l'efemèride. Entre d'altres, també està prevista una visita guiada a l'exposició el divendres 27 de setembre, a càrrec de la comissària Montse Barderi; i el diumenge 29 de setembre la Ruta Literària 'Balaguer i Teresa Pàmies', amb sortida des de l'Estació de Tren i arribada a la casa natal de l'escriptora al carrer Pintor Borràs, 12. 

L'arquitectura i la literatura, els eixos vertebradors de dues exposicions a Balaguer
comentaris