24.07.2021 |
Territoris.cat

Vallfogona de Balaguer ret homenatge a la consellera Meritxell Serret

Tractors i veïns es manifesten a Vallfogona de Balaguer en suport a Meritxell Serret
Tractors i veïns es manifesten a Vallfogona de Balaguer en suport a Meritxell Serret
Vallfogona de Balaguer ret homenatge a la consellera Meritxell Serret

Vallfogona de Balaguer va omplir de gent els seus carrers aquest diumenge en suport a la consellera d'Agricultura del Govern cessat per l'Estat espanyol, i que des de dilluns està al costat del president Carles Puigdemont a Bèlgica. Meritxell Serret. Una concentració que van encapçalar una columna de tractors com a reconeixement al departament que dirigia la consellera.

L'acte central es va celebrar davant de l'Ajuntament i des del balcó Mercè Plens va dir que ens hem situat al balcó perquè aquí va ser on Meritxell Serret va fer el pregó de la Festa Major amb un discurs entranyable, d'arrelament a la terra i a la gent que la va veure créixer.

Tractors i veïns es manifesten a Vallfogona de Balaguer en suport a Meritxell SerretA Vallfogona no només hi havia amics i veïns sinó també totes aquelles persones que en els darrers temps han compartit projecte polític amb Meritxell Serret. El primer a prendre la paraula va ser David Mascó, Secretari General d'Agricultura. Després de recordar el dia que la van nomenar,

Mascó va definir Serret com una persona coherent i treballadora, sempre amb el somriure a la boca i que no tenia mai un no per ningú

Mascó també va demanar seny i va animar a treballar de cara al 21-D per arrasar a les urnes per viure "en un país just i democràtic.

Una columna de tractors en suport a la consellera Meritxell SerretSerret va començar la seva carrera política a la vida municipal com a regidora de Cultura de Vallfogona de Balaguer. Qui n'era alcalde llavors, Salvador Farré, va dir que tots els presents a l'acte hi eren perquè se senten orgullosos de la feina feta per Meritxell Serret i perquè és la nostra companya i amiga. Després de citar Gandhi i Vicent Andrés Estellés, va arribar un dels moments més emotius de l'acte. Quatre amigues de Meritxell Serret van prendre la paraula des del balcó de l'Ajuntament. Et trobem a faltar i tenim ganes d'abraçar-te, van dir les seves companyes de tota la vida, que van afegir: Et volem fer saber que estem molt orgulloses de tu..

Vallfogona de Balaguer ret homenatge a la consellera Meritxell Serret
comentaris