La 2a Calçotada Popular es farà en benefici de Mollerussa Capital de la Sardana 2016

Impulsada per set entitats de la ciutat es farà el dia 6 de març i es preveu que hi assisteixin unes 500 persones i se serveixin uns 6.000 calçots

foto calçotada interior bona
photo_camera Els Pavellons Firals han acollit la presentació de la 2a Calçotada Popular de Mollerussa

Els Pavellons Firals de Mollerussa han acollit aquest dimarts la presentació de la 2a Calçotada Popular, que diferents entitats i associacions culturals i recreatives de la ciutat han organitzat pel proper 6 de març al mateix Pavelló Firal, i en què els fons que es recullin es destinaran a Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

En l’organització d’aquesta jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament, s’hi han implicat set entitats: el Casal Popular L’Arreu, l’Associació de Dones del Pla d’Urgell Albada, l’Orfeó Renaixença, l’Agrupament Escolta i Guia Cal-Met, l’Agrupació Sardanista Mollerussa, el Jovent de Mollerussa i l’Associació 50 i Més.

La 2a Calçotada Popular és oberta a tota la ciutadania i des de l’organització s’espera que compti amb un ampli  suport popular, ja que es preveu que hi assisteixin unes 500 persones i se serveixin uns 6.000 calçots. El menú per als adults inclou, a més dels calçots, llonganissa, postres, pa, cafè i vi, mentre que l’infantil està format per macarrons, llonganissa i postres. El preu per als adults és de 12 euros, i l’infantil de 8. Els tiquets es podran adquirir a l’Ajuntament de Mollerussa fins al divendres 25 de febrer.

Solsona ha destacat que “la suma d’esforços de les diferents entitats de la ciutat la converteixen en una iniciativa diferent”, a més de demostrar que “les associacions de Mollerussa estan vives i són proactives”.

Comentaris