El 31è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa rep 37 originals

Lliurament del Premi de Novel·la Breeu Ciutat de Mollerussa
photo_camera Lliurament del 30è premi de Novel·la Breeu Ciutat de Mollerussa.

La 31a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ha rebut un total de 37 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Es tracta d’una xifra lleugerament inferior als 46 textos que es van presentar en l’anterior edició.

El jurat encarregar de valorar tots els originals el formen l’escriptora i periodista Llúcia Ramis, els escriptors Pep Coll i Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu. El veredicte es donarà a conèixer en un acte literari que es farà el proper 26 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l’obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme.

Els guanyadors de l'edició anterior

El jurat del 30è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” va escollir com a guanyadora l’obra La coquessa, de l’escriptor de Barcelona, Jaume Aubanell, una obra que serà presentada a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila el proper 7 de març a les 8 del vespre. Pel que fa a l’accèssit, dotat amb 1.000 euros, va ser per l’autora local Helena Rufat per l’obra Tardes de bar.

Comentaris