Alumnes de segon de primària de l’escola El Carme visiten l’Ajuntament de Mollerussa

Els alumnes han pogut viure “in situ” com es desenvolupa un Ple Municipal ja que l’alcalde els ha proposat fer una simulació del seu funcionament .

El Carme visita ajuntament
photo_camera Els alumnes del Col·legi El Carme han pogut viure “in situ” com es desenvolupa un Ple Municipal

72 alumnes de segon de primària de l’escola El Carme de Mollerussa,  acompanyats per les respectives professores, han visitat l’edifici consistorial amb l’objectiu que coneguin la institució més propera als ciutadans.

Els nens i les nenes han rebut les explicacions del funcionament de l’Ajuntament per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que els ha rebut acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués.  Els alumnes han pogut viure “in situ” com es desenvolupa un Ple Municipal ja que l’alcalde els ha proposat fer una simulació del seu funcionament en què els alumnes han ocupat el seient corresponent als regidors, inclòs el qui faria el paper d’alcalde, amb la corresponent distribució del torn de paraules i la valoració de les propostes que els mateixos alumnes presentaven.

L’alcalde ha lliurat a l’escola del Carme - al igual que farà amb les diferents escoles i instituts quan visitin l’Ajuntament-, el llibre que s’ha editat per commemorar el 50è. aniversari del Concurs Nacional de Vestits de Paper i que, justament, porta per títol “50 anys  de Vestits de Paper aMollerussa”, de Carme Polo i Miquel Polo per tal que tots els centres d’ensenyament de Mollerussa puguin conèixer la història d’aquest concurs tan propi i singular.

Comentaris