Balanç satisfactori del Nadal en els establiments de Mollerussa Comercial

Espectacle de Mollerussa Comercial a la plaça Manuel Bertrand
photo_camera Espectacle de Mollerussa Comercial a la plaça Manuel Bertrand

Els comerciants de Mollerussa esperaven la campanya de Nadal per recuperar els inconvenients que havien suposat les obres del centre de la ciutat, han estat poc més de sis mesos de conviure entre màquines i reformes, que han propiciat un nou centre atractiu i funcional que ha afavorit un més que acceptable volum de vendes. També cal dir que els mollerussencs tenien ganes de poder recórrer els nous espais, a tot això l'Ajuntament de Mollerussa va tenir l'encert d'incorporar una il·luminació nadalenca interactiva que també va propiciar les visites i les compres.

TRICOT'S guanyadors del Concurs d'AparadorsMollerussa Comercial va programar un calendari variat d'activitats i propostes per als clients, al que van afegir espectacles i iniciatives d'entitats i establiments associats. Exhibicions del Gimnàs Campillo, dels Bastoners Casal l'Arreu o del Country Mollerussa, també el Caga tió amb el centre d'iniciatives Àngel Olaran, els tallers amb el Solaç, el trenet, entrades a l'Aventura de Nadal, la Marató de TV3, l'home dels nassos, es van combinar amb una bona oferta comercial i de serveis de la Capital del Pla d'Urgell.

LA PONCELLA guanyadors del Concurs d'AparadorsMollerussa Comercial va sortejar una panera valorada en 500 euros, entre tots els compradors de la campanya que es va endur la Judith Gonzalez. També va premiar en el Concurs d'aparadors als establiments La Poncella, Tricot's i la perruqueria Diamond. Cal recordar que la deliberació dels aparadors guanyadors es va dur a terme per decisió popular a través de les xarxes socials, a diferència del Jurat que decidia en edicions anteriors. Entre tots els participants en les votacions es va fer un sorteig d'una panera que va guanyar Josep Miquel Varea.

DIAMOND Guanyadors del Concurs d'AparadorsMollerussa Comercial també va impulsar una acció solidària de recollida de joguines, destinades als nens i nenes de Mallorca, afectats pels aiguats del 30 de novembre. La proposta, que va recollir més de 300 joguines, es va fer des de l'ONG SOS Mamas Balears

Comentaris