Bell-lloc aprova l’ocupació directa d’una finca que destinarà a zona esportiva

La nova zona, al marge de les piscines també inclourà equipaments i espais específics per a la pràctica d'esports urbans i activitat física, així com zones verdes
Obres Pont autovia Bell-lloc (6)
photo_camera A la dreta de la imatge la zona on es construirà la nova poiscina a Bell-lloc

El Ple de l'Ajuntament de Bell-lloc que es va celebrar el passat dilluns, va decidir ocupar de forma directa la finca que es trona en la zona anomenada Fondo de Prades. Una superfície que ronda els 23.000 metres quadrats que havia sigut propietat d'un fons d'inversió.

Imatge de les instal·lacions de les Piscines Municipals de Bell-llocSegons explica l'alcalde de Bell-lloc, Ramon Cònsola, l'adjudicació permetrà reordenar l'actual zona esportiva en la qual es troba el pavelló poliesportiu, les piscines municipals i l'escola Ramon Farrerons. El projecte preveu construir unes piscines en els terrenys adjudicats, i les actuals es convertiran en zona d'aparcament i de reserva de terreny pel creixement del centre educatiu.

Cònsola afegeix que els nou pàrquing evitarà la congestió de la zona esportiva els dies d'activitat i també per l'escola. La nova zona, al marge de les piscines també inclourà equipaments i espais específics per a la pràctica d'esports urbans i activitat física, així com zones verdes.

Comentaris