Bell-lloc continua al capdavant de la transformació digital de Catalunya

El municipi del Pla d’Urgell fa sis anys que obté el segell InfoParticipa a la Qualitat i la Transparència, i el tercer amb el Reconeixement de l’Administració Oberta de Catalunya   
Alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola mostra el segell InfoParticipa @AjBell-lloc
photo_camera Alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola mostra el segell InfoParticipa @AjBell-lloc

L’Ajuntament de Bell-lloc va ser un dels primers de les comarques lleidatanes en rebre el Segell a la Qualitat i la Transparència de la Comunicació Pública Local, i ha dut a terme una gran tasca per obrir l’administració electrònica a la ciutadania.

Acte de lliurament dels segells de l'AOC i UAB @AOCEl municipi del Pla d'Urgell ha constatat un any més el seu esforç en mantenir-se al capdavant de la transformació digital. Bell-lloc manté per sisè any consecutiu el Segell InfoParticipa, a la Qualitat i la Transparència. Però per aquest municipi de poc més de 2.300 habitants  s’ha convertit en referent en la seva categoria, revalidant per tercer any consecutiu el Reconeixement de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) com a ens local capdavanter a Catalunya en la transformació digital.

L’objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació per tal de convertir-la en una eina funcional i àgil, tant pel que fa a la mateixa administració com per a la ciutadania. Una actuació que es tradueix en accessibilitat a la tramitació i informació

L’alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola, s’ha mostrat satisfet de rebre per tercer any consecutiu aquest reconeixement i ha volgut destacar la predisposició i implicació de tot el personal en l’ús de les noves eines tecnològiques i el foment dels nous serveis a ciutadans i empreses. També ha assenyalat que tot i haver assolit un grau de digitalització que situa Bell-lloc entre els més destacats dels municipis catalans, cal seguir treballant com els darrers anys sempre amb la voluntat de facilitar al màxim les relacions entre ciutadania i Ajuntament. 

Comentaris