Bell-lloc d’Urgell presenta la primera edició de la Fira Verd-lloc

L'esdeveniment que tindrà lloc el 19 de maig promourà els valors de l'alimentació saludable i els productes locals
Imatge: Fira Verd-lloc
photo_camera Fira Verd-lloc neix amb la voluntat d'oferir les últimes tendències en alimentació, hàbits de consum responsable i iniciatives locals de caràcter social - Imatge: Cedida

El municipi de Bell-lloc d’Urgell s'implica en una nova iniciativa que reflecteix el seu compromís amb el benestar de les persones i el consum responsable: Verd-lloc, fira d'alimentació saludable.

El focus de la fira gira entorn un relat viu que integra tot allò que promou models de consum respectuosos, hàbits saludables, alimentació sostenible i suport al territori. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 19 de maig a La Cultural, de les 10h a les 19h.

Aquesta iniciativa neix de la voluntat de l’Ajuntament de respondre a la creixent demanda social d’opcions alimentàries més saludables i sostenibles. La fira, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida i de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu integrar les últimes tendències en alimentació sostenible, hàbits de consum responsable i iniciatives locals de caràcter social.

Un dels grans atractius de la fira serà la presència de l'empresa que acull el municipi, Teresa Carles, un referent nacional en cuina vegetariana. La seva participació reforçarà la vinculació de Bell-lloc amb els valors de l’alimentació saludable.

Verd-lloc_flyer

El programa de la fira inclourà una àmplia gamma d'activitats per a tota la família: Una marxa i esmorzar saludable; sessions de cuina en directe amb Fundació Alícia, Sergi de Meià i Teresa Carles; demostracions i degustacions, música en viu i activitats infantils i familiars.

Els expositors estaran ubicats a l'interior de La Cultural i al parc, oferint els seus productes en format de venda directa al públic i degustació. 

Amb la celebració de Verd-lloc, Bell-lloc d’Urgell aspira a convertir-se en un punt de referència en l’alimentació i els hàbits saludables a la demarcació de Lleida, alhora que crea un esdeveniment anual que atraurà visitants de les comarques de ponent.

Suports i col·laboracions:

La fira compta amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i empreses, com el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Fundació Alícia, Plus Fresc i molts altres.

Organitza: Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell

Amb el suport de: Diputació de Lleida i Generalitat de Catalunya

Col·laboren: Consell Comarcal del Pla d’Urgell - Programa de AODL, Teresa Carles – Flax&Kale, Plus Fresc, Horts Calvís, Peixateria Orrit, Aigua Veri, Associació de Celíacs de Catalunya, entitats i associacions del municipi.

Comentaris