Bellvís, adjudica les obres de la darrera fase de la Biblioteca Municipal

Imatge de las planta baixa del Centre Cultural Sebastikà Serrano Bellvís
photo_camera Imatge de las planta baixa del Centre Cultural Sebastikà Serrano Bellvís

L'Ajuntament de Bellvís ha adjudicat les obres de la segona fase de la Biblioteca Municipal un projecte amb el qual el consistori dóna per finalitzada l'obra civil de l'equipament. L'obra, que es va licitar amb un pressupost de 159.519 euros, i s'ha adjudicat per 134.794, tot i les millores que presentava l'empresa guanyadora del concurs.

Imatge de la Biblioteca Berenguer de BellvísSegons ha explicat l'alcalde de Bellvís Joan Talarn, està previst que les obres s'executin aquest mateix any per tal de poder inaugurar l'equipament a principis del 2018. Tot i així Talarn ha afegit que el consistori estudia la tipologia del mobiliari que s'hi haurà de col·locar en la Biblioteca i està demanant pressupostos per l'adquisició.

El nou equipament es troba en la primera planta del Casal Cultural Sebastià Serrano, un edifici que també acull l'Escola Municipal de Música, entitats i una sala d'actes de petit format.

Bellvís disposa des de fa molts anys de la Biblioteca Berenguer, un equipament que amb el pas dels anys ha quedat obsoleta, tant pel que fa als materials com a l'espai, donat l'important increment d'usuaris.

Comentaris