Bellvís en peu de guerra pel decret de menjadors escolars

Concentració de pares, alumnes i docents de l'escola Joaquim Palacín de B ellvís 1
photo_camera Concentració de pares, alumnes i docents de l'escola Joaquim Palacín de B ellvís

El nou decret de menjadors que aplicarà el departament d'Ensenyament derivat de la normativa de contractes de l'administració pública, ha mobilitzat aquest dimarts a pares i docents de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís. El centre educatiu del municipi del Pla d'Urgell, disposa d'un servei de menjador que gestiona directament l'AMPA de l'escola.

Concentració de pares, alumnes i docents de l'escola Joaquim Palacín de B ellvísLa comunitat educativa de Bellvís reclama poder continuar amb el mateix servei que duien a terme els pares i mares de l'escola, i per aquest motiu han convocat una mobilització que ha reunit a una gran quantitat de veïns a la porta de l'escola, on s'ha dut a terme la lectura d'un manifest amb el qual es pretén conscienciar a les famílies del que suposarà l'aprovació d'aquest decret.

En aquest sentit, ahir, el Departament d'Educació va rebre, a Lleida, una representació d'escoles i pares i es va comprometre a escoltar les demandes i a mirar de trobar una solució per poder adequar les directrius de la nova llei de contractació amb les demandes de gestió directa dels centres i pares implicats.

Comentaris