La Biblioteca de Bellvís celebra la 4a edició del 'Concert & Tastavins'

La combinació de la música de Canu i els vins de Cercavins va crear una magnífica sinergia, entre la cultura i el vi
bellvís
photo_camera Biblioteques amb DO 'Lletres i vins' es va dur a terme a la Biblioteca de Bellvís amb el maridatge de la música de Fabio Canu i els vins del celler Cercavins - Foto: Biblioteca de Bellvís

La Biblioteca de Bellvís va celebrar aquest dijous, la 4a edició del "Concert & Tastavins", consolidant-se com un esdeveniment emblemàtic dins del seu programa de Biblioteques amb DO "Lletres i vins", impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

bellvís1

En aquesta ocasió, es va dur a terme un maridatge excepcional entre música i vi, davant d'un públic que va esgotar les inscripcions en qüestió d'hores. 

El concert va anar a càrrec del reconegut músic italià resident a Barcelona, Fabio Canu, que va captivar els presents amb la seva proposta musical. Acompanyant aquesta experiència sensorial, Flavià Serret, representant del prestigiós celler Cercavins de Verdú, de la DO Costers del Segre, va guiar els assistents a través d'un recorregut entre els sabors i matisos dels vins seleccionats.

La combinació de la música de Canu i els vins de Cercavins va crear una magnífica sinergia, entre la cultura, l'art i l'enologia que es van fusionar en un esdeveniment que ja és part integral del calendari cultural de Bellvís.

Amb la celebració d'aquesta quarta edició del "Concert & Tastavins", la Biblioteca de Bellvís reafirma el seu compromís d'oferir experiències inspiradores.

Comentaris