La biblioteca comarcal de Mollerussa homenatja Viladot aquest novembre

La presentació del llibre El petit blanc, de Rafel Panadés, i el concert de Maria Jaume, entre les altres propostes de la programació per adults

Guillem Viladot. Fotografia: Fundació Lo Pardal Guillem Viladot.
photo_camera Guillem Viladot - Foto: Cedida per la Fundació Lo Pardal Guillem Viladot

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa retrà aquest mes de novembre el seu particular homenatge a l’escriptor i poeta visual Guillem Viladot en el marc de la commemoració enguany del centenari del seu naixement. Serà el 16 de novembre a les 8 del vespre amb l’espectacle M’estreno sota la dutxa. Errar per l’obra poètica de Guillem Viladot, a càrrec de la Companyia Cassigalls.

El reconeixement es completarà amb l’exposició Guillem Viladot, polièdric que es podrà veure des del 16 al 28 de novembre a la sala d’adults de l’equipament municipal

La programació de la biblioteca per al públic adult prevista per aquest novembre es completarà amb l’acte de presentació el pròxim dia 10 a les 8 del vespre del llibre El petit blanc, de Rafel Panadés, una història autobiogràfica viscuda pel seu autor al cor de l’Àfrica negra durant cinc anys, i el concert del cicle Cançons C@ntades a càrrec de la cantant, guitarrista i compositora mallorquina de pop i folk acústic Maria Jaume, que tindrà lloc el 17 de novembre a les 8 del vespre. Tancarà les activitats de novembre el taller Aprèn a fer gestions i utilitzar l’app 'La meva salut', que es farà el 28 de novembre a les 4 de la tarda.
 

La biblioteca encara el Nadal

Pel que fa a la programació prevista per al públic infantil fins a arribar a les festes de Nadal, l’eix temàtic gira al voltant d’estar atrapat. En aquest sentit, s’ha previst un taller de Joc Jumanji (dijous 10, divendres 18 i dijous 15) i una hora del conte amb Mon Mas (dimecres 23). Quant a l’exposició temàtica, l’àlbum il·lustrat escollit per aquest mes és la Història de l’Erika, de Ruth Vander Zee i amb il·lustracions de Roberto Innocenti, el qual narra la història d’una supervivent de l’Holocaust.

Així mateix, es proposen també laboratoris de lectura familiar per als que cal reservar la plaça. Seran dimarts 15 de novembre i dimarts 13 de desembre a les 6 de la tarda sota el fil argumental de Lectors, al tren!. També tindrà lloc el 30 de novembre la segona sessió del Club de lectura infantil, on s’abordarà El punt, de Peter H. Reynolds, amb la conducció de la Diana Solé i el Josep Miquel Varea, responsables de la biblioteca.

El tancament de la programació serà el 22 de desembre a les 6 de la tarda al Centre Cultural amb l’espectacle infantil El llop ferotge, de la Companyia del Príncep Totilau, la qual posarà en escena una representació amb actors, titelles i màscares. La venda d’entrades serà a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila amb un preu de 2 euros tot i que amb el carnet d’usuari només costarà un euro.
 

Comentaris