Mollerussa celebra #Jovullser, una jornada per posar en contacte empreses i joves que busquen feina

La jornada, que tindrà lloc el pròxim 22 de novembre al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell, programarà entrevistes amb els responsables de recursos humans de les dotze empreses que hi participaran, tallers, activitats i recursos pels joves
Presentació de la jornada #Jovullser de la Cambra de Comerç ©JosepAPérez
photo_camera Presentació de la jornada #Jovullser de la Cambra de Comerç ©JosepAPérez

El pròxim 22 de novembre Mollerussa acollirà per segon any la jornada #Jovullser, una iniciativa que té com a objectiu posar en contacte persones de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que necessiten empleats. 

La jornada, que tindrà lloc al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell, programarà entrevistes amb els responsables de recursos humans de les dotze empreses que hi participaran, tallers, activitats i recursos pels joves. 

Presentació de la jornada #Jovullser de la Cambra de Comerç ©JosepAPérez
Presentació de la jornada #Jovullser de la Cambra de Comerç ©JosepAPérez

Els participants en la vuitena edició del #jovullser podran entrar al  sorteig d’un lot de productes de Mollerussa Comercial. A més, durant la jornada, els assistents es podran informar i inscriure als cursos que realitza la Cambra per a Joves.

#jovullser està organitzat per la Cambra de Comerç de Lleida, i compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida. 

El projecte, s’emmarca dins del programa PICE (Programa Integral de Calificación y Empleo), gestionat pel ministeri de Treball i Economia Social, el SEPE, i finançat amb fons de la Unió Europea.

Podeu trobar més informació o consultar el programa complet el el web #jovullser 

L'espai de la jornada estarà estructurat:

  • Zona Empreses, on diferents companyies donaran a conèixer les seves ofertes de feina i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista professional a la seva empresa. Aquest espai esdevé una gran oportunitat per a parlar, amb confiança, amb empreses del territori.
  • Zona Tallers es realitzaran dos tallers dinàmics els quals proporcionaran eines a les persones joves per incorporar-se al món laboral.
  • Zona Assessorament hi haurà agents ocupacionals com, el tècnic del programa Orienta i el Referent d'Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.
  • Zona Digues la Teva hi haurà un espai distès amb diferents activitats creatives.

Comentaris