La Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa potencia la il·lustració a través de xerrades

Mural que va presidit el saló del Llibre l'any 2017
photo_camera Mural que va presidit el saló del Llibre l'any 2017

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa estrenarà aquest mes d'octubre un cicle d'activitats que sota el títol Il·lustres il·lustradors il·lustren tindrà com a convidats d'excepció a Gusti, Valentí Gubianas, Ignasi Blanch i Mercè Galí, que són els autors dels murals gegants que han presidit les vidrieres del Teatre L'Amistat per donar la benvinguda als visitants del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya en els darrers quatre anys.

Mural que va presidit el saló del Llibre l'any 2018L'objectiu de la iniciativa és potenciar el món de la il·lustració a través de xerrades i tallers pràctics on els quatre autors protagonistes explicaran la seva feina i en faran participar al públic assistent.

L'il·lustrador Gusti encetarà el cicle el pròxim dia 10 d'octubre El dia 17 serà el torn de Valentí Gubianas, el 26 d'Ignasi Blanch i el 30 de Mercè Galí

Mural que va presidit el saló del Llibre l'any 2015Cada un d'aquests dies hi haurà una doble sessió: a les 6 de la tarda per als infants i a les 8 del vespre per adults. Les activitats formen part de la nova programació per aquest trimestre que organitza la biblioteca. D'altra banda, també s'han renovat algunes de les seves seccions com és el cas de Telecentre on s'han canviat els ordinadors existents per 8 portàtils. També s'han instal·lat dos ordinadors a la sala infantil.

Comentaris