El bon temps incrementa els visitants de la Fira Autotardor de Mollerussa

El públic visita la Fira Autotardor de Mollerussa
photo_camera El públic visita la Fira Autotardor de Mollerussa

La  fira Autotardor de Mollerussa ha tancat portes aquesta diumenge amb un augment de visitants respecte a les darreres edicions, xifra que s’ha estimat en gairebé 15.000 visitants, mil més que l’any anterior. El bon temps i el fet de ser un certamen d’ocasió consolidat al calendari de les Terres de Lleida han contribuït a que, un any més, la fira conclogui amb les previsions també d’arribar al centenar de vendes pel que fa a cotxes de segona mà, segons ha valorat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

El director de Fira Mollerussa ha destacat també l’alt percentatge, superior al 80% del total dels expositors que han manifestat a les enquestes la seva intenció de tornar a participar el pròxim any, així com que prop del 90% hagin valorat com a bé o molt bé l’organització del certamen

El públic visita la Fira Autotardor de MollerussaD’altra banda, Segarra ha qualificat com a molt positiu el fet que gairebé el 50% de les firmes expositores fa més de 10 anys que hi participen, mentre que un 20% ho feien per primer cop, rotació que ha opinat “és molt positiva” i que també es dona en els altres certàmens que l’ens firal organitza al llarg de l’any.

Pel que fa al volum de negoci en aquesta convocatòria, i en relació al sector automobilístic, des de l’organització es preveu es mantinguin les dades dels darrers anys i el creixement registrat des del 2012, esperant arribar al centenar de cotxes venuts i es superi el milió d’euros.

El públic visita la Fira Autotardor de MollerussaSegarra, que ha afegit que s’han complert les expectatives amb que obria la fira i es preveu que, un cop es tanqui definitivament el nombre d’operacions, s’assoleixi l’objectiu de registrar enguany el millor any firal pel que fa al volum de negoci, tant de cotxes com d’import econòmic, en el còmput total dels tres certàmens que se celebren a Mollerussa: Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor.

El millor registre va ser el 2006 amb 502 cotxes venuts entre les tres fires, per un import de 10 milions d’euros

L’Autotardor, adreçada als sectors d’ocasió d’automoció, furgonetes i maquinària agrícola i industrial, va obrir divendres passat amb 25 expositors.

D’altra banda, els certàmens de la capital del Pla d’Urgell tenen la seva pròxima cita amb el Saló Mollerussa Lan Party, del 9 al 12 de novembre.

Comentaris