La Calçotada Popular de Mollerussa decidirà el projecte guanyador de l'Espenta

Calçotada Popular de Mollerussa de l'edició 2018
photo_camera Calçotada Popular de Mollerussa de l'edició 2018

El Pavelló del col·legi La Salle acollirà aquest diumenge 31 de març la cinquena edició de la Calçotada Popular de Mollerussa, els interesats en participar en la festa poden reservar el tiquets  fins aquest dimecres a l'Ajuntament de Mollerussa de 9 a 14 hores, a la seu de l'Associació de Dones Albada de les 17 a les 19 hores, o al al correu electrònic [email protected].

El menú de calçotada inclourà els calçots i salsa romesco, llonganissa a la brasa amb acompanyament, postres, pa, beguda i cafè per un preu de 15 euros. També, hi haurà menú amb macarrons, llonganissa a la brasa amb acompanyament, postres, pa, beguda per 10 euros.

Calçotada Popular de Mollerussa de l'edició 2018 1Les persones participants a la Calçotada Popular de Mollerussa podran decidir en quin dels projectes presentats a l’Espenta. Concurs de projectes per la Calçotada Popular de Mollerussa volen destinar la recaptació de la calçotada.

  • Viure sobre rodes de la Fundació Chersire Llar Terres de Ponent per donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional a través d’una exposició fotogràfica del dia a dia dels residents, a més a més, ens guiaran per l’exposició a través de capsules vivencials, per finalitzar amb taules rodones i debats sobre la diversitat funcional.
  • Donem la cara, que tothom ens vegi de l’Àrea Bàsica de Salut Pla d’Urgell vol donar visibilitat als problemes de salut, problemes sanitaris i promocionar hàbits saludables a través de la commemoració dels diferents dies mundials i internacionals que tinguin un major significat o impacte amb la ciutadania de Mollerussa.
  • Lo Parrot: el Bandoler del Casal Popular l’Arreu busca la col·laboració ciutadana per finançar les despeses del seu primer projecte editorial, el conte infantil Lo Parrot: El Bandoler, escrit per Txell Giné Capdevila i il·lustrat per Carme Maria Martin, sobre la figura llegendària i enigmàtica del Jaume Banqué, lo Parrot de Mollerussa.

La Calçotada Popular de Mollerussa i l’Espenta. Concurs de Projectes són una iniciativa impulsada pel Casal Popular l'Arreu, el Jovent de Mollerussa, l'Orfeó Renaixença, La Colla dels 50 i +, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, l'Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l'Associació de Dones Albada amb la col·laboració de Mollerussa, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Generalitat de Catalunya.

Comentaris