L'escriptor de Miralcamp Joan F. Dalmau guanya el Premi Literari ciutat de Carlet

Com a novetat als guanyadors, a banda del premi en metàl·lic se’ls donà també una escultura commemorativa obra de Jaume Espí
Vicent Torres AguadoJoan F. Dalmau, i Imma López Pavía ©AjCarlet
photo_camera Vicent Torres AguadoJoan F. Dalmau, i Imma López Pavía ©AjCarlet

El cantautor i escriptor de Miralcamp, Joan Francesc Dalmau va resultar guanyador del Premi de Narrativa Ciutat de Carlet per l'obra La mort d’Abel Moustaki. La sisena edició de la convocatòria literaria del municipi de la Ribera Alta, al país Valencià, també va lliurar el Premi de Poesia Xavier Casp a Vicent Torres Aguado per l’obra Les estances, i Imma López Pavía guanyava el Premi de Relat Breu Maribel Vendrell amb Estiu de silencis. A la convocatòria dels premis literaris d'enguany es van presentar més d'un centenar d'obres, en les modalitats de narrativa, poesia i relat.

En la modalitat de relat es concediren tres accèssits, a L’illa, d’Emili Chaqués Aparici, a Apol·línia, el decés de l’homo faber, de Joan Lladós Sisteró i a l'obra Hi havia una vegada, de Leila Echirifi Peñuela (menor de dinou anys). 

Com a novetat d’aquesta sisena edició als guanyadors, a banda del premi en metàl·lic (1.500 euros en les modalitats de narrativa i poesia, i 600 euros en relat), se’ls donà també una escultura commemorativa obra de Jaume Espí, que ha inspirat la imatge de marca dels Premis Literaris Ciutat de Carlet, i que es farà servir en futures convocatòries.

Els premis els organitza l’Ajuntament de Carlet, amb la col·laboració de l’editorial Neopàtria, que edita els llibres en paper, i la Diputació de València a través del SARC. A més, també col·laboren amb els premis la Fundació Caixa Carlet, la Generalitat Valenciana, Celabasa, Druni, Ramis o Caixa Popular.

  

Comentaris