Carme Forcadell presidirà diumenge la celebració del centenari de la Cooperativa de Linyola

La jornada estarà oberta a socis, familiars i amics i inclou la descoberta d'una placa, dues exposicions de tractors antics i fotografies, i la presentació de miniatures agrícoles de Josep Mir

Carme Forcadell viquipedia 2013 interior texte
photo_camera La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell

La Cooperativa del Camp de Linyola celebrarà aquest pròxim diumenge, dia 27 de novembre, el centenari de la seva fundació. Per commemorar l’aniversari, l'entitat ha organitzat una jornada lúdica oberta a socis, familiars i amics que estarà presidida per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

El programa d'actes inclou la descoberta d’una placa commemorativa del centenari i una exposició de tractors antics, mostra fotogràfica i documental i presentació de les miniatures agrícoles de Josep Mir, soci de la cooperativa. Durant tot el matí un tren turístic explicarà la història de l’entitat durant el recorregut entre la seu social i les instal·lacions industrials. La festa clourà amb un dinar de germanor.

Actualment, la Cooperativa de Linyola, presidida per Jaume Pedrós, té una facturació d'uns 20 milions d’euros i la producció assoleix uns volums de 9.000 tones de farratges, més de 40.000 tones d’assecatge de panís, 12.000 tones de cereals (blat i ordi) i 80.000 tones de pinso comercialitzat, segons fonts de l'entitat. El 2015, va protagonitzar una fusió amb Pinsos Urgell i actualment té en marxa un pla d’inversió per modernitzar els processos i millorar el control de qualitat dels productes.

Comentaris