Miralcamp aplega 430 persones en la seva cassolada popular de Carnestoltes

La vila recupera els mítics Carromatos i reuneix centenars de persones en la celebració d'altres activitats com el sopar popular, concerts i espectacles i el concurs de disfresses
La cassolada popular  (4) (1)1
photo_camera Una de les cassoles de tros de la cassolada popular

Miralcamp celebra el Carnestoltes al complet amb un seguit d'activitats diverses i un gran èxit de participació. Per l'ocasió, enguany la vila ha recuperat els mítics Carromatos i ha celebrat el tradicional concurs de disfresses, el sopar popular i la cassolada popular en format concurs, entre altres activitats que s'han estès al llarg del cap de setmana del 18 i 19 de febrer.

Els 'carromatos' recorrent els carrers de Miralcamp (2) (1)
Els 'carromatos' recorrent els carrers de Miralcamp

Les creacions sobre rodes més enginyoses van partir la tarda de dissabte de la plaça Catalunya per tornar a recórrer les costes de Miralcamp amb el retorn dels Carromatos (habitualment coneguts com 'cotxes bojos'), una iniciativa en format concurs que els últims dos anys s'havia vist afectada per la pandèmia i que finalment ha pogut recuperar la vila. Els guanyadors d'aquesta competició, premiats per la seva originalitat per votació del jurat, van ser els grups Pelacanyes, Miralcampbee i Twing Fer's, que van recórrer la vila amb els seus particulars carromatos per oferir les estampes més divertides al públic.

Els 'carromatos' recorrent els carrers de Miralcamp (1) (1)
Els 'carromatos' recorrent els carrers de Miralcamp

La festa va continuar amb el sopar popular del poliesportiu, un altre imperdible que va aplegar més de 200 veïns i veïnes del municipi al voltant d'una llarga taula. Al llarg de la nit, els assistents van descobrir les indumentàries i caracteritzacions més originals del concurs de disfresses, del qual en van resultar guanyadors el Cavernícola en la categoria individual i, en la de grup, els grups Pavos, Pin-up i Desgarriades amb el primer, segon i tercer premi respectivament. Seguidament, els nou músics que conformen The Aguateques van fer ballar el públic a ritme de patxanga i populars hits.

La cassolada popular es va celebrar en format concurs, i va comptar amb la participació d'11 colles i també dels mestres de la cassola: el Ramon Carulla i La Cuina de l'Araceli

El diumenge, els miralcampins i miralcampines van reunir-se a l'avinguda dels Països Catalans per bolcar-se en l'organització de l'esperada cassolada popular, que enguany va celebrar-se en format concurs, aplegant un total d'11 colles que van trobar-se per preparar les delicioses cassoles que després se servirien al dinar popular del pavelló poliesportiu.

La cassolada popular  (2) (1)
La cassolada popular

La cassolada va comptar amb la participació dels grans mestres de la cassola, el Ramon Carulla i La Cuina de l'Araceli, i va posar al descobert el talent dels xefs miralcampins, que van reunir unes 430 persones al voltant d'una gran taula per gaudir d'aquesta recepta catalana, la Cassola de Tros, tan arrelada a Miralcamp.

La cassolada popular  (3) (1)
La cassolada popular

La festa de la disbauxa va acabar l'actuació del brillant hipnotista i il·lusionista Jeff Toussaint, que va arribar-se fins a la vila per deixar bocabadats els assistents amb uns trucs que ja han hipnotitzat els públics d'arreu del món.

Comentaris