Mollerussa obre el carrer Ciutat de Lleida que serà d’ús exclusiu per als vianants

Mollerussa obre als vianants el carrer Ciutat de Lleida Interior
photo_camera Mollerussa obre als vianants el carrer Ciutat de Lleida

L'Ajuntament de Mollerussa ha estrenat aquest dimecres la reforma del carrer de la Ciutat de Lleida que l'ha convertit en una zona d'ús exclusiu per als vianants amb la incorporació de mobiliari urbà i arbrat. Aquest és el primer dels carrers, inclosos en el projecte de reforma del centre urbà en el marc del Pla de Barris, que ha estat finalitzat.

Mentrestant, segueixen les obres de reforma dels carrers Onze de Setembre, Santa Cristina i Estrella, el primer dels quals es preveu que pugui estar enllestit ben aviat. Aquests tres carrers es convertiran en espais amb prioritat per als vianants però mantenint la circulació de vehicles

En els carrers de Ciutat de Lleida i Santa Cristina s'ha actuat a la xarxa de clavegueram, aprofitant les canonades però incorporant noves escomeses. L'enllumenat també és un dels elements, juntament amb la renovació del paviment, inclosos en el projecte de reforma amb la substitució de totes les làmpades de vapor de sodi per làmpades de LED i la incorporació d'una doble potència en horari de nit i en horari de matinada amb l'objectiu d'incrementar l'estalvi energètic, un estalvi que pot arribar a ser del 60%.

Comentaris