Del 28 de setembre a l'1 d'octubre

El CC del Pla d'Urgell promociona una trentena de productors a la Fira Sant Miquel

L'entitat comptarà amb un estand a l'espai Aliments del Territori i Tu de la Diputació de Lleida, on es promocionaran els productes de la comarca
Mel, pomes vermelles i nous a la taula d'una cuina - Foto: Envato
photo_camera Mel, pomes vermelles i nous a la taula d'una cuina

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell estarà present a la 69a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida. L'entitat comarcal comptarà amb un estand a l'espai Aliments del Territori i Tu de la Diputació de Lleida, on es promocionaran més d'una trentena de productors i productores locals de l'àmbit agroalimentari a través del programa 'Delicadeses del Pla d'Urgell'.

La mostra "visualitzarà la diversitat gastronòmica dels 18 pobles de la comarca", apunta el president del Consell, Carles Palau

A l'estand s'hi podran trobar postres típiques com les orelletes, la coca de recapte, el pa de forn, les melmelades naturals i ecològiques, les nous, la mel, fruita i la verdura fresques, entre altres. També hi haurà exposat productes innovadors com un suc ecològic de llimonada produït a Vilanova de Bellpuig o un vermut premiat en l'àmbit internacional, fet a Bell-lloc d'Urgell.  

La fira també serà un espai per a la difusió d'aquests productes a través de càpsules de divulgació, que s'emetran en format d'entrevista al programa 'Aquí a l'Oest' dins la secció gastronòmica 'El Tastet' de Ràdio Rosselló, Ràdio Ponent i la Xarxamés.  

Comentaris