28 de setembre a les 20 h

El Ple ordinari de Mollerussa debatrà una modificació de crèdit per abonar convenis amb altres administracions

El consistori vol crear una comissió especial sobre refugis climàtics amb participació de tots els grups
Marc Solsona durant la roda de premsa - Foto: Ajuntament de Mollerussa
photo_camera Marc Solsona durant la roda de premsa - Foto: Ajuntament de Mollerussa

El Ple Ordinari de Mollerussa d'aquest dijous debatrà sobre dues modificacions de crèdit per un import global de 456.706 euros, dels quals 294.289 corresponen a convenis formalitzats amb altres administracions. I un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits per un import total de 844.255€ amb l’objectiu de pagar factures emeses per 140 proveïdors. Un altre punt serà la modificació del preu públic de Fira de Mollerussa, en el qual es planteja una pujada del global del 2% per adaptar-la als preus dels subministraments.

El consistori vol crear una comissió especial que presenti una proposta d’actuació municipal que pugui donar resposta a la necessitat de definir refugis climàtics per a la ciutat. La comissió especial estaria integrada per sis membres en representació dels sis grups municipals que conformen el ple. La voluntat del govern municipal és que aquesta comissió es pugui incorporar en un pròxim Ple, ja que no ha estat possible fer-ho en el que es celebrarà aquest pròxim dijous.

El Ple ordinari de la capital del Pla d'Urgell es podrà seguir aquest dijous a partir de les 20 h del vespre a Ràdio Ponent

Comentaris