El Servei Educatiu del Pla d'Urgell commemora el seu 25è aniversari amb una nova publicació

Conferència inaugural terres de Lleida i presentació publicació trobades Pedagògiques 25 texteEl Teatre L'Amistat de Mollerussa acollirà el diumenge 17 d'octubre la presentació de la publicació Trobades Pedagògiques. 25 anys d'educació al servei dels centres del Pla d'Urgell, amb la qual es commemora la celebració del 25è aniversari de la creació del Centre de recursos pedagògics (CRP) i l'Equip d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) del Pla d'Urgell. La publicació recull "la trajectòria d'aquests anys en referència a actuacions de dinamització i sensibilització realitzades amb el professorat de la nostra zona que han permès desenvolupar i compartir el coneixement, la recerca i l'experiència educativa", segons han explicat fonts del centre.

L'acte s'emmarca dins la inauguració del Curs Acadèmic Terres de Lleida 2017-2018, amb la presència del director d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés

La presentació es farà dins el marc de l'acte d'inauguració  del Curs Acadèmic Terres de Lleida 2017-2018 que, previst per a les 6 de la tarda, comptarà amb la presència del director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés. El programa inclou també la conferència Reflexions sobre el lideratge educatiu. Escola i família, a càrrec de Maria Jesús Comellas, professora emèrita honorària de la UAB. 

Comentaris