Clausuren l'exposició La Mirada d'Etiòpia amb l'absència d'Àngel Pujol

Àngel Olarán, acompanyat de Josep Maria Pujol i Miquel Pujol presideixen la clausura de l'exposició del pintor Joan Ramon Espax, una de les últimes activitats impulsades pel traspassat Àngel Pujol.

Josep Maria Pujol, Miquel Pujol, Àngel Olarán i Ramon Espax en l'acte de donació.
photo_camera Josep Maria Pujol, Miquel Pujol, Àngel Olarán i Ramon Espax en l'acte de donació.

El pintor d'Aitona Joan Ramon Espax va clausurar aquest diumenge l'exposició la Mirada d'Etiòpia, una obra que el lleidatà va dedicar a la Fundació Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaràn (CIS), entitat que dirigia el recentment traspassat empresari mollerussenc Àngel Pujol. L'obra que va romandre durant un mes en la Sala Montsuar de l'IEI, tenia com a objectiu col·laborar en el finançament dels projectes de CIS.

El pintor va realitzar la col·lecció, captivat per la tasca del president de l'entitat mollerussenca, i inspirada en la gent i el paisatge d'Etiòpia, amb la finalitat de recaptar fons amb la venda de les obres. L'acte de clausura va ser un homenatge a Àngel Pujol, i l'autor va rubricar la donació de la col·lecció als representants de l'entitat, el mateix missioner basc Àngel Olarán, Josep Maria Pujol, i els fills del traspassat Miquel i Gemma Pujol.

L'obra d'Espax en va exposar per primera vegada al mes de setembre a l’antiga capella de Sant Gaietà d’Aitona -on resideix i treballa l'artista des de fa molts anys, organitzada per l’Ajuntament d’Aitona sota el títol Solidaritat amb Etiòpia.

Comentaris