El Club Natació Mollerussa clausura la temporada avançant la campanya Mulla't

Les Piscines Municipals i el Club Natació Mollerussa avancen el Mulla't
photo_camera Les Piscines Municipals i el Club Natació Mollerussa avancen el Mulla't

El Club Natació Mollerussa va organitzar aquest dissabte, una intensa jornada d'activitats a les Piscines Municipals, com a cloenda de la temporada, una iniciativa que es va aprofitar per avançar, l'acte de col·laboració en la campanya Mulla't per l'Esclerosi múltiple, que se celebrarà a tota Catalunya el dia 8 de juliol.

Les Piscines Municipals i el Club Natació Mollerussa avancen el Mulla'tEl club de la capital del Pla d'Urgell va convidar a membres de l'entitat, familiars i públic a participar en activitats de natació de llarga distància, relleus, waterpolo, entre altres. Un seguit d'iniciatives per donar a conèixer el club i fomentar l'activitat física en el medi aquàtic.

L'alcalde Marc Solsona fa el donatiu pel Mulla't en representació del consistori de MollerussaDurant tota la jornada es van vendre articles de la campanya Mulla't, i es van recollir donatius per aquesta iniciativa solidària, que enguany celebra un quart de segle. Recordar que el Palau d'Anglesola, serà l'escenari de l'acte central de la iniciativa a Lleida, demarcació en la qual  participaran al voltant de 120 municipis, que han organitzat diferents actes per la diada solidària.

L'Esclerosi Múltiple és una realitat molt desconeguda i encara que, la incidència sigui petita, és molt important donar-los suport per assegurar que poden seguir tenint una infància com els altres nens. El salt a l'aigua conjunt que es fa a tot Catalunya hi participen més de 100.000 persones.

Comentaris