El Club de Tennis Mollerussa celebra les primeres eleccions de la seva història

El nou president Josep Anton Ajates té la voluntat d’obrir l’entitat al municipi per evitat la imatge elitista que havia tingut fins ara

Ajates i els membres de la mesa electoral interior
photo_camera Ajates i els membres de la mesa electoral

El Club de Tennis Mollerussa va celebrar els dies 16 i 17 de desembre les primeres eleccions a la directiva des de la seva fundació l'any 1985. En la seva trajectòria l'entitat mai havia tingut dues candidatures com en aquesta ocasió. Dues llistes que encapçalaven Josep Anton Ajates i Joel Torrent, i de les que va resultar guanyador Ajates per una ajustada diferència.

Foto Josep Anton AjatesEls comicis hi van participar el 68% dels 300 socis amb què compta l'entitat, que es van declinar per Ajates, qui dirigirà el club durant els pròxims sis anys.

El nou cap de la junta del Club Tennis Mollerussa s'ha envoltat d'un equip jove que pretén obrir el club al municipi, per tal d'evitar la imatge elitista que fins ara havia tingut l'entitat. Ajates també ha explicat que té previst proposar noves formes d'accedir al club per poder incrementar el nombre de socis. Ajates afegeix que ell va ser un dels impulsors de la construcció de pistes de pàdel en el recinte del club, un equipament que en poc temps s'ha hagut d'ampliar, i és un dels que té una major acceptació. El nou president ha destacat que d'ençà que es van construir les pistes de pàdel, moltes més dones s'han inscrit en aquesta activitat.

Comentaris