La Colla del 65 de Mollerussa posa en escena aquest dissabte el seu 'Festival Studio'

Amb una doble sessió de tarda i nit, l'espectacle tindrà lloc el dia 23 de gener amb música dels anys 80 

Presentacio Colla dels 50 (2) interior
photo_camera Presentació de l'espectacle que tindrà lloc dissabte dia 23 de gener

El Teatre L'Amistat de Mollerussa acollirà el pròxim dissabte 23 de gener el Festival Studio 65, l'espectacle musical dels anys 80 i més que proposa la Colla del 65. Així ho han explicat aquest dimarts en roda de premsa, Josep Anton Moncada, Begoña Plana i José Luís Fernández, tots ells membres de la Colla del 65, amb la presència del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo.

L'espectacle es portarà a terme en dues sessions, una a les 6 de la tarda i l'altra a les 10 de la nit. Segons han comentat els components de la Colla del 65, “la  idea primordial és la de passar-nos-ho bé i fer-ho passar bé a la gent que ens vingui a veure perquè hi hem posat moltes ganes i molta il·lusió”.Festival colla 65 interior

El preu és de 5 euros, amb venda anticipada al mateix teatre el dimarts dia 19 i el dimecres dia 20, en un horari de les 18 a les 20 hores, o bé dues hores abans del festival. Els diners recaptats es destinaran a cobrir les despeses pròpies de l’espectacle com poden ser el vestuari, la música,  el  lloguer de focus de llum o l’elaboració del vídeo, segons han explicat els integrants d'aquest col·lectiu.

“És un recull de música i espectacle dels anys 80 i més, que és una mica la nostra essència”, ha comentat el Josep Anton Moncada. L’espectacle, que comença amb un audiovisual de tots els membres que participen en l’espectacle, dura aproximadament dues hores i en total es faran 11 esquetxos diferents. 

Els components de la Colla del 65 han comentat que l’espectacle barreja diferents arts escèniques com la música, el teatre, el còmic, etc. En total hi ha 30 persones implicades entre les quals actuen i les que preparen l’espectacle. 

El regidor  de Cultura, Joan Ramon Domingo, s’ha congratulat  que “Mollerussa tingui tants actius culturals i ha felicitat la Colla del 65 per aquesta iniciativa musicoteatral que de ben segur aportarà molts bons moments i molts records i vivències compartides amb molta gent”.

Comentaris