La 'Colla dels 50 i més' calenta motors per al Carnaval de Mollerussa del 6 de febrer

L'agrupació, que arriba al seu segon aniversari, va tancar el 2015 amb la participació en 14 activitats

Colla 50+ MUSICAL 2015 interior
photo_camera Imatge de l'espectacle musical del col·lectiu de l'any passat

La Colla dels 50 i més ja està immersa en els preparatius de les dues primeres apostes per aquest any 2016. La primera d’elles serà el dia 6 de febrer amb la participació de totes les colles en el Carnaval de Mollerussa i, en segon lloc, el cap de setmana del 12 al 14 de febrer es posarà en escena el nou espectacle musical.Colla 50+ TROBADA GEGANTERA 2015 texte

Aquest col·lectiu va néixer arran de la participació en el Carnaval de 2014 de diferents colles nascudes de la celebració dels 50 anys de la seva quinta. A partir d’aquesta data, es va formar una comissió o junta de representants per tal de coordinar les diferents activitats i fer de pont entre totes les colles.

El col·lectiu va néixer arran de la participació en el Carnaval de 2014 de diferents colles nascudes de la celebració dels 50 anys de la seva quinta

La Colla dels 50 i més va tancar el 2015 amb la participació en 14 activitats, una atapeïda agenda que conformen l'organització d'activitats d'àmbit públic i privat, així com la col·laboració i la participació en altres activitats desenvolupades per altres associacions o entitats

El Musical dels Musicals i el Carnaval van ser les primeres propostes del grup a principis de l’any 2015, mentre que amb l’assemblea del 27 de febrer es va donar entrada a la quinta de 1964 passant a ser 135 els membres que formen part de la Colla dels 50 i més.

La participació en el Carnaval, en la 1a Calçotada Popular, en els actes del Dia Internacional de la Dona, la col·laboració en la Trobada Gegantera, en la Caminada a la Llum de la Lluna, en els actes dels 40 anys d'Acudam i en les activitats de Mollerussa per la Marató són algunes de les activitats organitzades per altres associacions en les quals el col·lectiu ha participat al llarg de l'any passat.

L'agrupació ha posat en marxa una pàgina web amb l’activitat que es porta a terme

Com actes propis, la Colla ha organitzat el Musical dels Musicals, la xerrada de la naturòpata Glòria Pérez i la posada en marxa de la pàgina web www.colla50imes.eson es recull tota l’activitat que es porta a terme. Per últim, a escala interna, també s'han realitzat diverses sortides culturals i esportives.

Un dels principals objectius de la Colla dels 50 i més és el de participar i difondre les activitats de caràcter popular de la nostra ciutat i col·laborar amb altres associacions en posar en marxa nous projectes.

A finals de febrer es donarà entrada a les persones que vulguin formar part de la quinta del 1965

L’assemblea de finals de febrer donarà llum verda a l’entrada de les persones que així ho desitgin nascudes l’any 1965, marcant el tret de sortida d‘un any amb un nou programa ple d'esdeveniments.

Comentaris