La 'Colla dels 50 i més' preparen un tribut al mític festival d'Eurovisió

12 països participants, més de 105 artistes en escena, connexions amb les seus de cada país i amb el green room, votacions, un potent espectacle i la participació activa del públic assistent

Els membres de la Colla del 50 i més de Mollerussa
photo_camera Els membres de la Colla del 50 i més de Mollerussa

CARTELL EUROVISIÓ Colla dels 50 i més 2017La Colla dels 50 i més prepara un nou espectacle per aquest any, una proposta que reuneix a un nodrit col·lectiu de mollerussencs de les quintes de 1957 al 1965 que volen gaudir d'una experiència de l'escenari i de compartir una bona i divertida estona amb companys i veïns de la capital del Pla d'Urgell.

En aquesta ocasió l'espectacle gira al voltant del mític festival televisiu Eurovisió, un musical en el qual participaran 105 persones que emularan el certamen musical que ha marcat tota una època. Les representacions tindran lloc en el Teatre L'Amistat, el divendres 3 de febrer a les 10 de la nit, el dissabte 4 a les 6 de la tarda i 10 de la nit i el Diumenge 5 a les 6 de la tarda. La venda de localitats, amb un donatiu/aportació de 6 euros, serà el dimecres 1, dijous 2 i divendres 3 de febrer de 2017 de les 6 de la tarda a les 8 del vespre en el vestíbul de l'Amistat.

Una part dels beneficis de l'espectacle musical es destinaran a la Marató de TV3 i la resta es destinaran a associacions, entitats o altres fins per la ciutat de Mollerussa.

La Colla dels 50 i més està formada per 165 persones entre les quintes de 1957 a 1965, de les quals 105 participen activament en aquest espectacle. A banda del musical, la Colla està implicada en altres activitats organitzades pel consistori o per altres associacions i entitats. Cal recordar la participació en el Carnaval, la Calçotada Popular, en la Caminada a la Llum de la Lluna, la col·laboració en la Trobada Gegantera i la participació en les activitats de Mollerussa per la Marató entre altres.

Comentaris