El Pessebre Vivent de Linyola tanca temporada amb temperatures sota zero

El colofó de la divuitena temporada del Pessebre linyolenc el va posar el grup local Teclam's guanyadors del Concurs de Nadales, que van interpretar en directe l'Estel de Safrà

Pessebre Vivent de Linyola 6 de gener 11
photo_camera Pessebre Vivent de Linyola 6 de gener

Actuació del grup local Teclam's en la jornada de clausuraEl Pessebre Vivent de Linyola va superar la majoria d'edat amb satisfacció tant per part del públic visitant com dels organitzadors. Les baixes temperatures del diumenge no van impedir que la representació diürna aplegués un nombrós públic familiar que va aprofitar la diada de Reis per gaudir de l'espectacle linyolenc.

Pessebre Vivent de Linyola el caganerLa temporada ha estat més curta que en edicions anteriors, a causa del calendari, fet que ha afectar el nombre de visitants. Tot i així l'alcalde de Linyola Àlex Mases ha manifestat que el més important ha sigut la satisfacció dels visitants no les xifres. El públic a fet comentaris d'agraïment a les noves escenes, i també a les interpretacions en directe d'alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música.

Pessebre Vivent de Linyola 6 de gener 8La divuitena edició del pessebre es va inaugurar el dia 26 de desembre i es va repetir els dies 1 i 6 de gener en horari nocturn i es va cloure aquest diumenge amb la representació diürna..

El colofó el van posar el grup local Teclam's, que diumenge va dur a terme una actuació en la qual van interpretar la nadala Estel de Safrà, que va resultar guanyadora del primer Concurs de Música de Nadal, organitzat per l'Ajuntament i l'Escola de Música de Linyola.

Comentaris